Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer, analogt utstyr eller ISDN-linjer til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

2N VoiceBlue Next - GSM Sip adapter

VoiceBlue Next finnes i modell med 2 og 4 GSM-kanaler (SIM-kort). De brukes for å knytte mobilverdenens GSM-linjer til VoIP-utstyr. På den måten kan du ringe ut fra ip-telefoner og ip-sentraler via GSM-nettet.

VoiceBlue Next har også SMS-gateway. Med den kan du sende ut SMS fra web-interface, e-postklient* og andre dataprogrammer*. Mottatte SMS kan også sendes inn til epost-systemet* slik at du får samlet alle meldinger på ett sted. Den kan også  automatisk sende ut SMS når et mottatt GSM-anrop ikke besvares.

*) funksjonaliteten krever ekstra lisens.

Med plass til to eller fire sim-kort, har du opp til fire samtidige talekanaler. Disse kan vært tilknyttet forskjellige mobiloperatører for å øke sikkerheten eller benytte LCR (least cost routing). VoiceBlue Next har også callbak funksjon og mobility-funksjon*.

Enheten leveres i to eller fire kanaler. Integrert antennesplitter slik at enheten kun har ett fysisk antenne-uttak med SMA-kontakt. Enkel antenne medfølger. Lokalt power eller PoE. Festebraketter for montering i for eksempel rack, finnes også.

Konfigurering via web-grensesnitt eller AT-kommandoer. Støtte for Sip UDP og TCP. G711a, G711u og G729 codec. Kan benyttes både rett mot operatører og mot innovaphone, Cisco, Avaya og alle andre Voip-baserte telefonsystemer som støtter Sip.

 

2N VoiceBlue Max - GSM analog adapter Samme funksjonalitet og muligheter som for VoiceBlue Next. Men Max-versjonen har fire analoge innganger (FXS) for tilkobling av analoge telefoner eller telefonsentral med analoge bylinjer.

Dersom man i tillegg eller senere har behov for å gå over til Sip, kan VoiceBlue Max oppgraderes til Voip-versjon med lisens.

2N EasyGate PRO - GSM analog adapter (fax-støtte)

Samme funksjonalitet og muligheter som for VoiceBlue Next. Men EasyGate PRO har én analoge inngange (FXS) for tilkobling av analog telefoner eller fax. EasyGate PRO leveres i to versjoner med fax-støtte (art nr 5013531E) og uten (art nr 501333E).

Chassis har innebygget batterikasse for AA-batterier, som kan brukes som strøm-backup i tillegg til vanlig 12V powersupply.

Den finnes også i utgave med FXS og FXO-port for å motta analog bylinje. Da heter den SmartGate. Leveres i versjoner med fax-støtte (art nr 501413E) og uten (art nr 501403E).

 

 

2N BRI Lite - GSM ISDN adapter

Samme funksjonalitet og muligheter som for VoiceBlue Next. Men BRI-versjonen har én ISDN-port som kan settes til NT-mode eller TE-mode for tilkobling av ISDN telefoner eller telefonsentral (art nr 5022132E)

Dersom man i tillegg eller senere har behov for å gå over til Sip, kan BRI Lite oppgraderes til Voip-versjon med lisens.

Gatewayen finnes også i en Enterprise versjon. Denne har to aktive ISDN-porter, den ene i NT-mode og den andre i TE-mode (art nr 5022032E).

 

2N BlueTower - max 8 kanals GSM adapter

Samme funksjonalitet og muligheter som for VoiceBlue Next. Men BlueTower er modulbasert i eget chassis og kan bygges ut med inntil 8 GSM-kanaler, Voip-kort, PRI-kort eller AUX-kort.

SMA antenneuttak for hvert sim-kort. Kort for antennesplitter og YAGI antenneuttak

Tilleggs softwarelisens for Email2SMS, SMPP og SNMP.

 

Stargate

 2N StarGate - GSM Sip eller PRI adapter

Samme funksjonalitet og muligheter som for VoiceBlue Next. Men BlueTower er modulbasert i 19" chassis og kan bygges ut med inntil 32 GSM-kanaler, Voip-kort, PRI-kort eller AUX-kort.

SMA antenneuttak for hvert sim-kort. Kort for antennesplitter og YAGI antenneuttak

Tilleggs softwarelisens for Email2SMS, SMPP og SNMP.

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no