Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

IP Adgangskontroll

Videoanrop: Indoor Compact

91378501 91378501WH indoor compact black white right lq

Indoor Compact fra 2N er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop er påkrevd.

Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Compact inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++.

Les mer …

Taleanrop: Indoor Talk

91378401 indoor talk black photo front right 560x432
 

Indoor Talk er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Talk inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med touchknapper og moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Videoanrop: IP-telefon

3370

Ulike modeller IP-telefoner med skjerm kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Dette er fleksible løsninger som kan festes på vegg eller stå på bord, og man også velge å beholde eller fjerne telefonrøret.

Les mer …

Videoanrop: Mobiltelefon og nettbrett

My2N Video

Mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Med 2N Mobile Video har man en tjeneste som leverer høy stabilitet og kvalitet 24/7, og du kan se hvem som er på døren og lukke opp. Du er ikke avhengig av å befinne deg innenfor datanettverk og Wi-Fi, men kan besvare anrop uansett hvor i verden du befinner deg så sant du har datadekning.

Les mer …

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

Videoanrop: Indoor Touch 2.0

indoor touch 2 black front right 560x432 2.0

Indoor Touch 2.0 er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop og stor skjerm er påkrevd. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Touch inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med en 7-tommer stor touchskjerm i kombinasjon med moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Adgangskontroll

adgangskontroll

Et adgangskontrollanlegg kan bestå av alt fra én enkelt kortleser eller ett enkelt kodetastatur som administrerer adgang, og som opsjon kan holde kontroll over tilstedeværelse ved at man sjekker inn/ut, og opp til komplekse anlegg med høye antall lesere.

Integrer gjerne adgangskontrollanlegget med én eller flere porttelefoner, og velg om du ønsker å benytte en tradisjonell RFID kortleser, eventuelt i kombinasjon med et kodetastatur for dobbelsikring. Kodetastatur kan også benyttes frittstående. Man kan velge en fingeravtrykksleser, eller en Bluetooth-enhet for å låse opp med mobiltelefon.

Adgangskontroll fra 2N kommuniserer over datanettverk, og benytter moderne og fremtidsrettet IP-teknologi.

Les mer …

Safety IP porttelefon

9152102W 2N Helios IP Safety 2 buttons INFO SOS 10W loudspeaker Left LQ

SAFETY er den synlige porttelefonen, eller intercom om du vil.

Som den nødvarslingsfargede utgaven av FORCE er SAFETY solid bygget, og har god lyd. Den egner seg spesielt godt til prosjekt hvor enhetens synlighet er av kritisk viktighet.

Les mer …

Uni IP porttelefon

9153101hr 2n helios ip uni 1 button right lq

UNI kaller vi den enkle siden dette er modellen hvor du har færrest valg å forhold deg til.

UNI er den perfekte følgesvenn for prosjekt som krever taleanrop enten det er til fast svarapparat koblet til samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Solo IP porttelefon

 

 

helios ip solo photo front right hq

 SOLO er den plasseringsvennlige porttelefonen.

SOLO er porttelefonen for prosjekt hvor porttelefonen skal være så liten som mulig, ha et lekkert design, men samtidig ha optimal funksjonalitet og kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse. 

Les mer …

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

  • Tale- eller videoanrop.
  • Innfelt- eller påvegg montering.
  • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
  • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
  • Integrert adgangskontroll: RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser, NFC, Bluetooth.
  • Teleslynge, eventuelt med ekstern antenne.

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

 

Base IP porttelefon

 

9156111CB helios ip base 1 button photo front right hq

 

 

BASE er den enkle med kamera, men har en rekke avansert funksjonalitet tilgjengelig ved behov.

BASE er porttelefonen for prosjekt som krever én eller to ringeknapper, samt kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Force IP porttelefon

Force 1knapp 1

FORCE er den ekstremt robuste porttelefonen.

I tillegg til å tåle det meste er FORCE utstyrt med ekstra kraftig høyttaler og doble mikrofoner med støykansellering for optimal samtalekvalitet. Dette gjør FORCE særs godt egnet i tøffere miljøer hvor porttelefonen risikerer å være gjenstand for ytre påvirkninger og/eller støy.

 

Les mer …

Verso IP porttelefon

 

 

2n helios ip verso blind module right lq

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell.

Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no