Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Produkter - løsninger

IP-telefoner

Et moderne kommunikasjonssystem tillater en miks av forskjellige typer endeterminaler, alt etter hva den enkelte bruker har behov for. Dette kan være bordtelefon, mobil, trådløs dect eller Wlan, app eller softphone, og andre spesialtelefoner for blant annet utendørs bruk. Arbeidsted, oppgaver og krav til design er viktige kriterier for valg av telefon (endeterminal).

Les mer …

Trådløse terminaler

De fleste bedrifter og organisasjoner har også behov for trådløse terminaler.

Valget står mellom mobiltelefon, Dect, Wlan, softphone eller app på nettbrett eller smart-mobil. Hvilken teknologi passer din kunde/bedrift best?

Disse forskjellige teknologiene har hver sine fordeler og ulemper.

Les mer …

Mobil løsning

For mange brukere, vil en smartmobil være en foretrukket løsning, enten det er BYOD eller arbeidsgivers telefon.

Ved å koble opp smartmobil/nettbrett mot innovaphone-systemet, får den ansatte tilgang til app med arbeidsgivers kommunikasjonsplattform. Mobiltelefonen er en endeterminal, funksjonaliteten produseres av det bakenforliggende systemet.

Les mer …

UC - samordnet kommunikasjon

UC, eller samordnet kommunikasjon, er å gjøre de forskjellige kommunikasjonsformene tilgjengelig i én løsning. Dette være seg tale, lynmeldinger (chat), video, skjermdeling, talepost, e-post, tilstedeværelses-status (presence), telefonkonferanse, videokonferanse, skjermdelingskonferanse, adressebok, fax-server m.v.

Les mer

SSA Software oppgraderingsavtale

Software Tool

En oppgraderingsavtale; SSA (Software Service Agreement), gir deg fri tilgang til nyeste programvare og oppdaterte lisenser for ditt innovaphone telefonsystem. En rimelig sikkerhet for et oppdatert system.

Les mer …

IP PBX - VoIP kommunikasjonsystem

innovaphone IP-PBX eller skyPBX er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner. I tillegg til alle de telefonfunksjonene man forventer av et moderne telefonsystem, har innovaphone PBX også en perfekt integrert system for Unified Communication (samordnet kommunikasjon).

Systemet er enkelt å ta i bruk og tilgjengelig fra enhver type arbeidsplass og plassering.

Les mer …

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Prøv vår DEMO FOR VIDEOANROP FRA PORTTELEFON TIL MOBIL.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

  • Tale- eller videoanrop.
  • Innfelt- eller påvegg montering.
  • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
  • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
  • Integrert adgangskontroll: RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser, NFC, Bluetooth.
  • Teleslynge, eventuelt med ekstern antenne.

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

 

 

Verso IP porttelefon

 

 

2n helios ip verso blind module right lq

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell.

Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse.

Les mer …

Force IP porttelefon

Force 1knapp 1

FORCE er den ekstremt robuste porttelefonen.

I tillegg til å tåle det meste er FORCE utstyrt med ekstra kraftig høyttaler og doble mikrofoner med støykansellering for optimal samtalekvalitet. Dette gjør FORCE særs godt egnet i tøffere miljøer hvor porttelefonen risikerer å være gjenstand for ytre påvirkninger og/eller støy.

 

Les mer …

Solo IP porttelefon

 

 

helios ip solo photo front right hq

 SOLO er den plasseringsvennlige porttelefonen.

SOLO er porttelefonen for prosjekt hvor porttelefonen skal være så liten som mulig, ha et lekkert design, men samtidig ha optimal funksjonalitet og kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse. 

Les mer …

Verso 4G porttelefon

 

 

2n helios ip verso blind module right lq

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell. Her i 4G utgave som benytter data-SIM fra valgt operatør.

Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse.

Les mer …

Uni IP porttelefon

9153101hr 2n helios ip uni 1 button right lq

UNI kaller vi den enkle siden dette er modellen hvor du har færrest valg å forhold deg til.

UNI er den perfekte følgesvenn for prosjekt som krever taleanrop enten det er til fast svarapparat koblet til samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Base IP porttelefon

 

9156111CB helios ip base 1 button photo front right hq

 

 

BASE er den enkle med kamera, men har en rekke avansert funksjonalitet tilgjengelig ved behov.

BASE er porttelefonen for prosjekt som krever én eller to ringeknapper, samt kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Safety IP porttelefon

9152102W 2N Helios IP Safety 2 buttons INFO SOS 10W loudspeaker Left LQ

SAFETY er den synlige porttelefonen, eller intercom om du vil.

Som den nødvarslingsfargede utgaven av FORCE er SAFETY solid bygget, og har god lyd. Den egner seg spesielt godt til prosjekt hvor enhetens synlighet er av kritisk viktighet.

Les mer …

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

Videoanrop: Indoor View

IDWBLACKVENSTRE

Indoor View fra 2N er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop er påkrevd.

7-tommers skjerm og et bilde som dekker hele skjermen gir optimal sikkerhet og enkel betjening i ethvert prosjekt.

Les mer …

Videoanrop: Indoor Compact

91378501 91378501WH indoor compact black white right lq

Indoor Compact fra 2N er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop er påkrevd.

Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Compact inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++.

Les mer …

Videoanrop: Indoor Touch 2.0

indoor touch 2 black front right 560x432 2.0

Indoor Touch 2.0 er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop og stor skjerm er påkrevd. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Touch inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med en 7-tommer stor touchskjerm i kombinasjon med moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Videoanrop: Mobiltelefon og nettbrett

My2N Video

Mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Med 2N Mobile Video har man en tjeneste som leverer høy stabilitet og kvalitet 24/7, og du kan se hvem som er på døren og lukke opp. Du er ikke avhengig av å befinne deg innenfor datanettverk og Wi-Fi, men kan besvare anrop uansett hvor i verden du befinner deg så sant du har datadekning.

Les mer …

Videoanrop: IP-telefon

3370

Ulike modeller IP-telefoner med skjerm kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Dette er fleksible løsninger som kan festes på vegg eller stå på bord, og man også velge å beholde eller fjerne telefonrøret.

Les mer …

Taleanrop: Indoor Talk

91378401 indoor talk black photo front right 560x432
 

Indoor Talk er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Talk inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med touchknapper og moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Adgangskontroll

adgangskontroll

Et adgangskontrollanlegg kan bestå av alt fra én enkelt kortleser eller ett enkelt kodetastatur som administrerer adgang, og som opsjon kan holde kontroll over tilstedeværelse ved at man sjekker inn/ut, og opp til komplekse anlegg med høye antall lesere.

Integrer gjerne adgangskontrollanlegget med én eller flere porttelefoner, og velg om du ønsker å benytte en tradisjonell RFID kortleser, eventuelt i kombinasjon med et kodetastatur for dobbelsikring. Kodetastatur kan også benyttes frittstående. Man kan velge en fingeravtrykksleser, eller en Bluetooth-enhet for å låse opp med mobiltelefon.

Adgangskontroll fra 2N kommuniserer over datanettverk, og benytter moderne og fremtidsrettet IP-teknologi.

Les mer …

myApps nedlasting

myApps cloud

Last ned myApps for Windows-PC, Android og iOS på linkene under. myApps kan i tillegg kjøres rett fra webleser.

 

Windows laptop    Android app on Google play 150x54      app store icon 150x50

Les mer …

Telefoni i skyen

Cloud grafikk 998x568

I en verden i utvikling og i en hverdag i forandring, er friheten til å velge vesentlig. Ingen ønsker å binde seg til én løsning for fremtiden. I vår skyløsning beholder du valgfriheten.

innovaphone gir deg funksjonalitet og fleksibilitet fordi innovaphone er en av de få som kan levere fullt tjenestespekter både i skyen, lokalt og på endeterminaler.

Driftssikkerheten fra tyske innovaphone kombinert med skyløsning plassert i Norge under norsk lovgivning, gir deg en løsning du kan stole på.

Les mer …

Tjenestebeskrivelse skyPBX

endeterminaler

innovaphone ligger teknologisk i front, og er kjent for sin driftssikkerhet, fleksibilitet og funksjonalitet.

Fordelene med en skyløsning er tilgang til en ferdig oppsatt og driftet plattform. Sikkerhetsoppgraderinger, versjonsoppgraderinger og ny funksjonalitet ivaretas fra skyløsningen.

Skytjenesten selges gjennom forhandlere med nærhet og kjennskap til kunden. Løpende endringer og tilpassinger kan ofte utføres av forhandler, eller forhandler rekvirerer det hos Vcom.

 

Les mer …

Forhandlerkonsept skyPBX

Logo iADvcom

Vi tror at sluttbrukere blir mest fornøyd, også over tid, om de kan forholde seg til en lokal forhandler som er interessert i å ha tilfredse kunder.

Derfor ønsker vi å trekke våre forhandlere inn i verdikjeden i stedet for å kun gi provisjoner ved nysalg.

Alt etter kompetanse og kapasitet, kan du du som forhandler velge hva du vil gjøre selv, og hva vi skal gjøre for deg.

Les mer …

IP erstatter kobbernettet

IP adapter konsept

Telenor legger ned det gamle telefon-kobbernettet og erstatter det med IP. Vi har utstyret for å koble dagens telefonutstyr til IP.
En enkel telefon byttes ut med en ip-telefon. Har du fax, spesialtelefoner, telefonsentral eller annet utstyr på enten analog eller ISDN, har vi adaptere som konverterer dem til IP og SIP. Vcom leverer løsninger fra innovaphone som er anbefalt og benyttet av blant andre Telenor.
Les mer for å finne hvilket adapter du trenger, og hvor enkelt og automatisert vi har gjort oppsettet av adapteret. Våre forhandlere får tilgang til provisjoneringsverktøy på web og app.

Les mer …

GSM gateway

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer, analogt utstyr eller ISDN-linjer til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

Les mer …

Tiptel 1020


 

Nye driftssikre analoge telefoner fra Tiptel. Tiptel 1020 har fått større display, flere direktevalgstaster og krever ikke lenger noe batteri. 

Les mer …

IP-analog adapter

Analog-adaptere brukes for å integrere analoge enheter eller analoge bylinjer inn i et VoIP-basert telefonsystem. Vi har forskjellige adaptere fra 2 til 40 analoge porter. Alle benytter PoE (power over Ethernet).

Les mer …

IP-ISDN mediagateway

Media-gatewayer brukes som regel til å koble ISDN-sentraler til telenettet når ISDN-linjene legges ned og byttes ut med IP (Sip. Generelt benyttes media-gatewayer for å knyte sammen to forskjellige nettverk. Der det ene nettverket er et ISDN-nett og det andre et VoIP-nett (datanett), trengs en IP-ISDN gateway. innovaphone har også IP-analog-gatewayer, og rene SIP- og H323-gatewayer uten ISDN-porter. Nesten alle innovaphone's ISDN-gatewayer kan også kjøre en full telefonsentral for flere hundre brukere i tillegg. Ingen hardwaretillegg kreves, funksjonaliteten aktiveres med lisenser. Se innovaphone IP-PBX. Disse mediagatewayene har også innebygget konferansebro for opp til 60 konfernaseplasser.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no