Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Referanser

EFD Induction

EFD Induction er Europas største leverandør av industrielle induksjonsløsninger. De teller omkring 900 ansatte, og er lokalisert i 18 land. Kontorene i Tyskland og Norge – landene hvor EFD Induction har sine røtter – er de største. Det var her, samt i Frankrike, at den gamle kommunikasjons-infrastrukturen først ble erstattet av teknologi fra den tyske produsenten innovaphone. Etter hvert er hele infrastrukturen til selskapet bli modernisert og koblet sammen.

 

Les mer …

Hurtigruten

DNV GL Hurtigruten v2

Sikkerhet står i forkus for Hurtigruten. innovaphone telefonsystem er valgt til hurtigruteskipene. Båtene trafikkerer norskekysten, men noen også Antarktis og Grønland. For ytterligere å underbygge sikkerheten, har Hurtrigruten nå tatt i bruk den nye DNV-GL sertifiserte versjonen fra innovaphone. Systemet betjener både tekniske rom, passasjerlugarer og mannskap med både faste telefoner og IP-Dect trådløst system.

Les mer …

Nordbas - tråler

nordbas 5

NordnesGruppen eier og drifter fiskefartøy som driver havfiske og kystfiske.

Tråleren "Nordbas" er en diesel-elektrisk hybridbåt med batteripakke og fremstår i dag som et av verdens mest moderne og fremtidsrettede fiskefartøy.
NordnesGruppen valgte kommunikasjonssytem fra innovaphone som samlet all kommunikasjon på IP. Tre gamle systemer ble erstattet av innovaphone som håndterer telefon/tale, trådløs kommunikasjon og høyttaleranlegg.

Løsningen ble prosjektert og installert av Mobit Åleseund, Tafjord K as.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no