Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

IP Style Entrance Guest VLQ

Ventetiden er over!

Nei, vi snakker ikke om fotball-EM, vaksine eller sommerferie.

Vi snakker om Style IP, en ny og revolusjonerende IP-basert porttelefon fra 2N med 10-tommers berøringsskjerm, eksepsjonell kamerakvalitet, WaveKey teknologi for lynrask Bluetooth adgangskontroll...

 

Kamera:9157101 IP Style Employees List right 5MP chip, håndterer flere samtidige videostrømmer i full HD.

Skjerm: 10-tommers berøringsskjerm. Lyssterk skjerm som garanterer utmerket lesbarhet også i direkte sollys. Responsiv skjerm og rask prosessor sikrer en god brukeropplevelse. Flytende animasjoner.

Installasjon: Med en ny tilt-ut mekanisme har man de beste forutsetninger for en enkel og rask installasjonsprosess enten man velger innfelt- eller påvegg montering.

Mobil adgangskontroll: Med WaveKey har vi åpnet døren 15.000 ganger med 100 ulike mobiltelefoner, slik at vi vet at i 97% av tilfellene åpnes døren av mobiltelefonen på under 1 sekund. Style støtter også RFID-kort/brikke, samt at skjermen selvfølgelig har kodetastatur om man ønsker kodebasert adgang.

Tålbarhet: Style er IP65 og IK08 sertifisert, slik at man ikke skal la seg lure av premium design og glassoverflate: Style tåler svært godt regn og støv, og er samtiding godt rustet for å stå i mot vandalisme.

Brukergrensesnitt: Velg mellom 2 ulike brukergrensesnitt basert på ditt prosjekt.

 

Ta kontakt for leveringsdato, pris og selvfølgelig for å bestille din demoenhet som forhandler!

IP Style Companies List LQ

 

 

 

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no