Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

innovaphone partnermøte 8. og 9. februar

innovaphone Round table Gøteborg 2023

 

innovaphone-forhandlere inviteres til skandinaviske partnerdager, "Round table" i Gøteborg med faglig påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær.

* Onsdag 8. februar kl 12:00 - 18:00, Tema: marked

* Torsdag 9. februar kl 08:00-14:00, Tema: produkt/teknisk

Sted: Gøteborg, 4 timer fra Oslo. Vi samordner transport fra Oslo for de som kommer med morgenfly til Oslo.

Se link for påmelding og program:

Les mer …

2N Svarapparat øker sikkerheten

IDV flush

2N svarapparatene Indoor View og Indoor Compact har en ny funksjon for å øke sikkerheten i din bygning:

De kan nå vise status for dørkontakter installert på dører og informere brukere hvis dørene er åpne, lukket, har vært åpne for lenge, etc.

Hvordan kan denne tilsynelatende marginale funksjonen påvirke sikkerheten ditt prosjekt, og på hvilke andre måter kan svarapparat øke sikkerheten i prosjektet?

Les mer …

2N Digitale Verktøy

2N OnlineTools

Her finner du en oversikt over digitale verktøy som kan hjelpe deg med å prosjektere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger.

 

Les mer …

Prøv 2N AppeAR i dag!

2N homepage banner 1125x844 V2

Ikke bare forestill deg hvordan våre 2N IP-baserte løsninger for porttelefoni og adgangskontroll vil se ut på veggen, men visualiser det!

2N introduserer AppeAR. Den nye mobilappen gir deg muligheten til å virtuelt installere og visuelt teste ut alle IP-baserte porttelefoner, adgangskontrollenheter og svarapparat – alt i imponerende AR.

Og ikke nok med det:

Les mer …

Møt oss på Sectech 8.-9. mars

SECTECH 2023

Ta kontakt for å møte oss på årets Sectech-messe på Nova Spektrum, Lillestrøm, 8, eller 9. mars.

I fjor var 2N-standen en av de beste på hele messen. I år har vi valgt å ikke delta som utstiller grunnet andre prioriteringer som vi vil komme nærmere tilbake til.

Vi ønsker allikevel å benytte anledningen til å møte deg som eksisterende- eller mulig partner/forhandler for 2N IP-baserte løsninger for porttelefoni, adgangskontroll og lydvarslingsanlegg. Ta derfor kontakt for å avtale tidspunkt for en kaffe og en hyggelig prat!

 

Vi er fortsatt leveringsdyktige!!

Style

I disse tider med store generelle leveringsproblemer for veldig mange leverandører, tar vi oss friheten å lage en liten gladsak for å fortelle deg at vi faktisk er umiddelbart leveringsdyktige på over 80% av innkommende ordre på porttelefon-prosjekt. Dette anser vi som godt innenfor våre målsetninger, gitt at mange prosjekt baseres på større antall og lengre tidsvindu for planlegging av leveranser.

Vi har vårt lager i Sandvika like utenfor Oslo. Her kan du hente ut varer selv, vi kan levere med budbil på dagen hvis du ikke er for langt unna, vi kan levere over-natt til de fleste steder og vi kan selvfølgelig sende både små og store pakker enten du ønsker de sendt til din egen leveringsadresse, eller om vi skal sende direkte til prosjektets adresse.

Kryptert sikker tale

security banner m

Sikkerhet har høy fokus i dagens samfunn. Innen telefoni har sikkerhet fått ny aktualitet etter at kobbernettet er lagt ned og all telefoni nå går over data. Har du tenkt over at alle telefonsamtaler i dag går over datanettet og internett? 4G mobilnettet er også internett i denne sammenheng. Dagens teleoperatører krypterer ikke telefonsamtalen.

For innovaphone har sikkerhet alltid vært prioritert. Det er derfor innovaphone brukes av samfunnskritiske aktører innen helse, militæret, beredskap og næringsliv.

Med innovaphone og skyPBX får du kryptert tale og kryptert signalering ende til ende. Løsningen er selvfølgelig også svært godt sikret  mot angrep fra internett.

Les mer …

Worst practice - en historie fra virkeligheten

Stadionkvartalet

Vi liker best når vi kan rådgi våre partnere og kunder om hvordan våre løsninger kan gi brukere og administrator av porttelefonanlegg en tvers gjennom god og smidig opplevelse og kalle det en BEST PRACTICE.

I dette anonymiserte eksemplet viser vi en tilfeldig forbipasserende porttelefonløsning som ikke er levert av oss eller en av våre partnere, som gir både brukere og administrator det stikk motsatte av hva vi tilbyr. Her ser vi både tungvint bruk og særs upraktisk og arbeidskrevende administrasjon.

Les mer …

Vi viser vei i mørket

2N bat

La oss være superhelter sammen, og vise vei for sluttkunden til de beste og sikreste løsningene innen moderne, IP-basert porttelefoni, adgangskontroll og lydvarsling.

Vi har ledig kapasitet til å håndtere innkommende prosjektforspørsler, og vi tar oss også tid til å bygge din kompetanse på prosjektering, salg og teknisk hvis du er en eksisterende eller fremtidig partner.

Ta kontakt for å avtale nærmere.

Les mer …

Ny 2N katalog

Katalog 2022

"For 30 years 2N has been at the forefront of access control and telecommunications. We make sure our products are truly cutting edge, as well as the R&D behind them, and the way we service our customers. We are proud of our global markets and are now number one in IP intercoms." - Michal Kratochvil, CEO 2N.

Endelig er den nye 2N katalogen her. Den er også fylt av nyttig informasjon som koblingsskjemaer, målsatte tegninger og mye mer.

Les mer …

Nordbas - tråler

nordbas 5

NordnesGruppen eier og drifter fiskefartøy som driver havfiske og kystfiske.

Tråleren "Nordbas" er en diesel-elektrisk hybridbåt med batteripakke og fremstår i dag som et av verdens mest moderne og fremtidsrettede fiskefartøy.
NordnesGruppen valgte kommunikasjonssytem fra innovaphone som samlet all kommunikasjon på IP. Tre gamle systemer ble erstattet av innovaphone som håndterer telefon/tale, trådløs kommunikasjon og høyttaleranlegg.

Løsningen ble prosjektert og installert av Mobit Åleseund, Tafjord K as.

Les mer …

Prisvarsel 2N fra 1. september

Prisvarsel

2N har informert oss om en prisøkning på deres produkter fra 1. september, slik at våre priser også vil være oppdatert fra denne dato.

Alle tilbud gitt vil selvfølgelig opprettholdes ut gitt tilbudsperiode, normalt 2 måneder.

Ny IP160 robust-telefon

ip160 1200x628

Innovaphone IP160 er utstyrt med et solid og værbestandig innkapsling. Dermed tilbyr innovaphone en ny IP-telefon for tøffe forhold og røffe miljøer. Med sitt robuste utførelse er den også beskyttet mot hærverk, mekanisk belastning, utedørs bruk og vannskader. IP160 kommer også i DNV-sertifisert versjon.

Les mer …

Alternativer til kobbernettet

 kobbernett erstatning4

Det tradisjonelle telefonnettet (analog og ISDN) legges ned. Vi har løsningene både for å oppgradere til ny teknologi og for gjenbruk av eksisterende utstyr.

Analog telefon, trygghetsalarm, heisalarm, porttelefon, fax, telefonsentral, ISDN..

Hva skal man velge? Her finner du alternativene: adaptere for 4G, internett, sip, skyløsninger, Teams.

Les mer …

Underkategorier

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no